Clienti

ROMTELECOM. Suntem mandrii de parteneriatul cu Valtellina SA prin care am oferit beneficiarului principal RTC Neamt o retea functionala de pizza-box la nivelul orasului Piatra Neamt. Cu deadline-uri stranse si target-uri ambitioase, am reusit sa livram peste 6.000 de lipituri in mansoane ingropate si aeriene, precum si in cutii de distributie (pizzabox). Calitatea lucrarilor executate si absenta interventiilor ulterioare pe retea demnostreaza profesionalismul echipei.

OLISAT INTERNATIONAL. Au aplelat la noi urmarind o imbunatatire in calitatea si timpul de raspuns al firmei cu care colaborau. Incepand cu 2010, suntem parteneri pe lucrarile de fibra executate pe reteua de cablu si internet din judetul Bacau. O firma in plina expansiune, avand un target de 10.000 abonati are necesitati crescute privind lucrarile de sudura fibra optica, diagnoza retea, interventii urgente.

DEYVID COM. O colaborare fructuoasa inceputa in anul 2011, in cadrul careia ajutam la extinderea retelei de televiune si internet in orasele Bacau si Tg. Neamt. Executam lucrari de sudura fibra optica, interventii, diagnoza laser, masuratori putere semnal, insertie splitter optic.

NEXT-GEN. Subsidiara a Romtelecom, am fost subcontratori pentru lucrari de sudura fibra optica in mai multe orase, incluzand Bacau, Drobeta, Alba.

AIRBITES. Am executat lucrari de punere in functiune a switch-urilor cu management (BS), testare retea, identificare fiber-cut.

INSTALARI SISTEME SUPRAVEGHERE. Executam lucrari de intindere fibra optica pe distante scurte (<1km), cablari structurale, configurare echipamente, realizarea legaturilor fizice intre sediul central si locatiile supravegheate. Asiguram (prin partenerii nostrii) si implementarea structurala a retelei de cupru/fibra pe distante medii si lungi, traversari subterane strazi principale si sosele nationale.

Reclame