Solutii

Cu ajutorul unei echipe tinere si dedicate, a unor laboratoare mobile echipate cu tehnologii de ultima generatie (splicer Fujukura FSM 60S, OTDR Noyes 250, Powermetru CSM1-4), va oferim urmatoarele solutii adaptate nevoilor fiecarui client:

1. Sudura fibra optica in orice localitate a tarii si intins fibra pe distante scurte. Timp per sudura: 30 sec. Timp pregatire enclosure: 10-60 min, in functie de numarul de cabluri. Prin partenerii nostri putem asigura intindere fibra optica aerian pe distante medii si lungi, precum si ingropare cabluri.

2. Echipare ODF/mansoane/cabinete stradale. Desfacere, montare, pregatire cabluri, sudura in sertare, verificare insertie conectori, testare cu lumina rosie.

3. instalari windows / office / drivere / programe /formatare / devirusare / ael Oferim servicii pentru persoane fizice si persoane juridice, scoli, primarii, institutii.

4. Interventii/deplasari in regim de urgenta. Semnal cazut, zeci de telefoane la call-center, fiber-cut ? Putem asigura echipa de urgenta in max 1 ora de la semnalare plus timpul necesar deplasarii la locatia respectiva.

5. Diagrame fibra, calcul putere dB. La cerere, putem realiza noi modalitatea de sudare a tronsoanelor de fibra pornind de la reteaua existenta si calculam inclusiv necesarul de splitere optice pentru o distributie uniforma a semnalului.

6. Identificare si diagnoza fiber-cut. Verificare pierderi in dB. Multumita echipamnetelor performante de localizare a intreruperii semnalului de fibra, putem localiza prin laser sau lumina rosie intreruperile pe fibra cuprinse intre distante de 100m-10km. Powermetru performant permite masurarea intensitatii semnalului si a pierderilor in dB si dBm, intr-o gama larga de frecvente, incluzand fibrele active.

7. Instalari sisteme supraveghere / camere video. Asiguram solutii de cablare pe distante scurte, configurare echipamente si realizarea conexiunilor intre sediul central si locatiile supravegheate.

fujikura-fsm60s-licladi-sudura-fibra-optica